home

Benvinguts a l'espai de

Bones pràctiques educatives del Pla d'UrgellQuè hi trobareu?

Tenim la intenció, amb la col·laboració de tothom que hi estigui interessat, a tirar endavant un espai on recollir les bones pràctiques educatives realitzades al Pla d'Urgell i fer-ne difusió per tal que les coneguem i les puguem utilitzar i adaptar a les nostres escoles.

Com ho farem?

Recollirem des del CRP del Pla d'Urgell totes aquelles pràctiques que ens feu arribar i les publicarem en aquesta wiki. Així tindrem un repositori de pràctiques que podem compartir. Per fer-les arribar al CRP disposarem d'una fitxa per omplir, on s'explicarà a partir d'unes pautes senzilles, l'experiència que s'ha dut a terme. Pensem que només que cada centre educatiu n'aportés una (que segur que en seran més)ja disposariem d'un rebost de gairebé cinquanta experiències. O sigui, que amb una miqueta de feina de cada escola, compartirem una gran quantitat d'informació i de bones pràctiques.

Característiques de les experiències

En la fitxa es demanarà simplement les dades de l'escola, un resum de l'experiència, el nivell i àrees, una descripció guiada de la pràctica i l'autoria. També s'hi pot afegir elements multimèdia, com vídeos, imatges, so, enllaços, etc, i si no sabeu com fer-ho, des del CRP us ajudarem en tot allò que puguem. Tots aquests elements, a més, ens permetran classificar les pràctiques per una cerca posterior àgil i fàcil, mitjançant etiquetes. Per cert, un dubte que de tant en tant sorgeix és quin tipus d'experiències hi caben, ja que a vegades hi ha la confusió que si està a la web s'ha de fer alguna cosa amb les TAC. No cal: qualsevol experiència educativa hi té cabuda!

Qui hi pot participar?

Totes les institucions educatives (escoles, instituts, llars d'infants, escoles d'adults, escoles de música, ...) que tinguin interès a aportar les seves experiències a la nostra wiki. Naturalment, també hi pot aportar les seves bones pràctiques tot el professorat, a nivell individual o grup.